Showbiz

Objavljena njena fotografija iz SREDNJE ŠKOLE.. Jelena poludila nakon što je vidjela šta su joj uradili!!!

Jelena Karleuša do sada nikada nije dijelila fotografije iz svojih mladih dana a pogotovo ne fotogrtafije iz srednje ili osnovne škole jer je odlučila da će sve to da zadrži samo za sebe jer je tako ipak i najbolje.

Naime pojavila se ova njena fotografija koju su svi mogli da vide i da se uvjere kako je ona izgledala nekada a kako izgleda sada i šta je sve do sada uspjela da uradi i napravi te na koji način.

Ona je imala samo 16 godina kada je počela da nastupa i da se bavi ovim poslom kojim se danas bavi i jako je sretna i zadovoljna zbog toga jer je uspjela sve da uradi i odradi kako je htjela i na koji način.

Naime ona je tada izgledala sasvim drugačije i sama je to znala te joj je nekoliko puta Saša Popović priznao da ona izgleda kao cirkus i da sada nema pravo da nešto tako i govori s obzirom na to kako je ona izgledala.

Naravno ona ni ne dopušta da se nešto ovako i na ovakav način i spominje i da se sazna za ovakve stvari koje su joj se desile i kako je ona tada izgledala.

Ona se udala za Duška Tošića koji je rodom iz sela Orlovat i dan danas njegovi roditelji tamo žive sami dok on i Jelena uživaju u luksuzu.

Mnogi za to nisu ni znali jer Jelena baš i ne voli da priča o svemu tome i da neko sazna za sve to jer ona smatra da bi ona sve to mogla i trebala da zadrži za sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *