Showbiz

Od kako su napustili GRAND Zorica i Aca Lukas su IZGUBILI BROJNE POSLOVE.. U VELIKIM SU MINUSIMA…

Saša Popović je priznao kako je posebno sretan jer je uspio da isprati jendu sezonu Zvezdi Granda i posebno je zadovoljan zbog toga što je sve ispalo onako kako i treba da bude.

Naime već do sada je uradio 13 sezona ovog takmičenja i zaista je do sada bio jako uspiješna i zadoovljan sa svim što je napravio i kako je napravio.

Tvrdi da noćima nije spavao od kako je sezona počela ali vrijedilo je uložiti ovoliki trud koji mu se na kraju zaista i isplatio da ima sve što treba i kako mu treba.

Naime on već se priprema za sledeću sezonu u kojoj bi mogli da vidimo brojne novosti i iznenadti ćemo se kada vidimo šta sve i kako je ispalirao Saša Popović da imamo u novoj sezoni.

Tvdri da nije baš očekivoa da će mentorstvo ovako dobpr proći i da će baš ovoliko da doprinese gledanosti i da će ljudi se ovoliko oduševe kad vide sve ovo.

Naime Marija Šerifović je odlučila da će ona itekako dobro da razmisli o tome da li će da bud eu žiriju i naredne godine jer joj je ove godine zaista bilo preteško i nije ni sama više znala kako bi da se izbori sa nekim obavezama koje je imala.

Mnogi su se pitali gdje su Aca Lukas i Zorica Brunclik s obzirom da od kako su napustili Grand ne pojavljuju se toliko u javnosti i mnogi su se zapitali šta i kako se dešava sa njima a nisu ni sjesni da oni više ne znaju gdje i radili i kako da postanu ovako uspiješni i gledani kao nekada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *