Showbiz

Od SAŠE POPOVIĆA svi bježe jer misle da on ima KORONU.. Oglasio se nakon svega i evo šta je rekao..

Naime Saša Popović je odlučio da se oglasi i da kaže par riječi nakon što je saznao da kruže glasine o tome kako je on ovo saznao i kako je itekako ljut zbog toga jer nije mogoa ni zamislotii da bi se neko usudio da priča ovakve laži.

Naime on je bio u Italiji jer je hitno morao da ode tamo zbog posla jer nije mogoa to putovanje da dogodi s ozbirom da je bilo jako važno da ode tamio.

Naime on je priznao da je odmah otišao na pregled kao bi se uvjertio da je sve u redu sa njim i kako nije imao neke simpotome i kako je sve u najboljem redu sa njim.

Naime on je proznao da je odmah pronašaop sve ljud ekoji su počeli da pišu o tome i da rade ovakve gluposti i na ovakav način te d asu spremni da naprave nešto ovako i na ovakav način.

Naime on je odmah odlučio djelovati i spriječiti ljude da pričaju ovakve stvari i ovakve gluposti o njemu jer mu nije bilo jednsotavno da sluša sve to da se priča i to još na ovakav način.

Niej se nadao da bi s eneko mogao šaliti sa ovako ozbiljnom stvarti te da bi se moglo desiti nešto ovako i na ovakav način.

Sada će se itekako potruditi da sve to eliminiše i riješi na proavi način jer se uvjerio kako su se ljudi sklanjali od njega kaod a ih je strah da bi ih on mogao zaraziti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *