Showbiz

Od Sinanove KUĆE ĆE NAPRAVITI MUZEJ a evo šta se desilo sa ŠABAOVOM KUĆOM…

Naime Sinanova žena Sabina Sakić je nedavno priznala da ima u planu da od svoje kuće napravi muzej jer kuća koju imaju u Loznici i u kojoj su živjeli je nekako najbolja za sve to.

Naime ona je priznala da je Sinan nekako naviše vremena volio da provodi tamo i zaista je dosta vremena bio u toj kući.

Naime ona je dogovorila i sa komšijama sve to koji naravno nisu imali ništa protiv da ona sve napravi i uradi kako smatra da bi najbolje bilo.

Naime Sinan se uvijek trudio da je usreći i razveseli na pravi način dok su bili zajedno i nikada im nije bio problem uraditi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Naime Sinan Sakić je uvijek svoju porodicu stavljao na prvo mjesto i oni su mu uvijek bili najvažniji pa onda sve ostalo.

Naime oni će napraviti taj manji kulturni centar i tamo će moći mladi da vježbaju i da sviraju na klaviru a i da slušaju pjesme od Sinana,.

Sinan je imao dva klavira i ona će njih tamo dati da bi se neko mogao učiti na njima jer zna koliko je to važno i koliko je to vrijedno za sve.

Kako za nju tako i za sve ostale.

Naime ona je predala već sve papire u opštinu ko priznavanja ove ideje i ulica u kopjoj je njihova kuća će se zvati Sinanova ulica samo u koliko oni sve to prihvate i pomire se sa tom činjenicom.

Ona je spremna dati sve i uraditi sve samo kako bi to dobila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *