Showbiz

ODLIČNO ISKORISTILI PORODIČNE DRAME I HISTERIJE! Pogledajte koliko novca uzimaju ovi rijaliti igrači jer su sve odglumili!

Anabela Atijas, Luna Đogani, Gagi Đogani ali i Marko Miljković su odlično odigrali ovaj rijaliti. Njih četvoro su predstavili ono što su oni htjeli i svoju priču su odlično iskoristili i pravili histerije, drame i jaukanja, a za sve to su odličnu lovu uzeli a kako se priča, Luna je za ova četiri mjesece uzela čak 100 hiljada eura.

Naime, Luna Đogani je predstavila svoju priču i ispričala sve što je imala, odigrala nekoliko gluma, histerija i plača a za sve to uzela 100 hiljada eura.

Njena majka Anabela Atijas, isto tako je uradila i uzela čak 150 hiljada eura. Ipak sav taj novac će tek da dobiju kada istekne ugovor, nakon svih emisija ali polovinu već imaju.

Gagi Đogani je od početka do sada zaradio 80 hiljada eura, nešto malo manje od Anabele i Lune ali tu je i Marko odmah za njima.

Marko je uđao za samo 50 hiljada eura, a i sam je rekao da će izaći kao pobjednik. Dakle, moguće je da će mu i smjestiti pobjedu.

Ali moguće je i da ima velike glasače, tu su i Lunini fanovi ali i mnogih drugih koji ga podržavaju. Vidjeti ćemo tko će na kraju da pobijedi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *