Showbiz

OGNJEN naša NOVU PJEVAČICU sa kojom želi da bude u vezi!! “Tata sam ESTRADNIM DR**AMA”…

Ognejn Vranješ je oldučio da će da nastavi sa svojim skandalima da ih radi u istoj mjeri i na isti način kao što ih je i do sada radio. Ipak napravio je veliku pauzu nakon skandala sa Jelenom Karleuošom za koji su svi mogli da vide a i da čuju.

On je nedavno na svom Instagramu podijelio story na kojem se vidi kako on vozi automobil i kako je pustio pjesmu “Ideš za Kanadu” te je napisao kako je on Tata estradnim drolj**a

Naravno on je ovim htejo da isprovocira Jelenu na pravi način jer to nije dugo uradio do sada a nakon što su se pojavile Duškove fotografije na kojima je on gol a u izazovnim pozama sa pozbatom manekenkom koja je čak 7 godina starija od njega.

Naime niko do sad aniej vidio ove fotogarfije i kada je Duško saznao za voo odmah je odlučio da će ismijati Jelenu zbog ovoag jer je oov ispalo kao da joj se njen dragi sveti za sve što je ona njemu do sada priredila sa njim.

Iako ona tvrdi da ni Duškove fotografije nisu prave i da je sve oov fotomonmtaža kao i sa njenim slikama koju su napravili nakon što je ona odbila da sarađuje sa domaćim medijima nakon svega što su joj priredili u posljednje vrijem.

Jelena je posevbno ljuta na sve zbog toga i odlučila ih je sv ekazniti za sve što su joj napravili i tućžiti ih.

Pa tako i samog Duška sa kojim se još tuži i nalazi na sudfu odnosno ne dolazi na roćišta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *