Showbiz

OGNJEN VRANJEŠ je prijetio JELENI da će počiniti UBISTVO ako ne uradi ovo…

Ognjen Vranješ je nedavno napravio veliki skandal Jeleni Karleuši nakon što je podijelio njene brojne porno fotografije na brojnim portalima i od tada svi samo o tome pričaju.

Ognjen Vranješ je na svom Instagram profilu sve te fotografije dijelio i do sada je zbog toga nastala velika frka jer niko nije očekivao da bi se nešto ovako moglo desiti.

Ona ga je zbog svega toga i tužila kako bi mu se osvetila za sve i kako bi on platio za sve što je uradio do sada.

Ognjen Vranješ je njoj kasnije i prijetio da bi se on čak i ubio samo kako bi mu ona oprostila sve ovo što je on uradio i kakav problem je napravio do sada.

Napisao je kako je on zvijer i kako bi dao sve od sebe da bi voljena osoba bila zadovoljna i sretna sa njim i imala ono što je potrebno da bi bili sretni i zadovoljni.

Naravno Jelena Karleuša nije do sada mogla da oprosti Ognjenu sve ovo što joj ej uradio i kako je uradio tako da jednostavno te riječi koje je ona njemu uputila i on njoj se eneće niakda zaboraviti.

On je prijetio da će se ubiti ako mu ona ne oprosti i ako ona ne povuče tužbu koju je podnijela protiv njega ali naravno Jelena ne želi ni da čuje za to i da mu oprosti jer je dnostavno to je za nju govotovo i želi da on plati za sve što je uradio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *