Ognjen VRANJEŠ je svom KUMU plaćao KU*VE kako bi on malo uživao a pogledajte kako je on to radio... - Čitaonica

Ognjen VRANJEŠ je svom KUMU plaćao KU*VE kako bi on malo uživao a pogledajte kako je on to radio…

Nakon što je imao veliku aferu sa Jelenom Karleušom Ognjen Vranješ  nikako da nađe mira   i nikako ne prestaje da pravi skandale. Naime on je nakon Jelene Karleuše kreno na Daru Bubamaru nakon što je ona obavila svoje porno fotografije.

 

 

 

 

 

 

 

Naime on je   redovno išao u brojne klubove kako bi uživao sa damama tako reći niskog morala kako bi sa njima mogao da se malp opušta i da uživa.

On je plaćao prostitutke kako za sebe tako i za svoje rođake  kao i svom ocu koji je redovno sa njim obilazio ova mjesta.

 

 

Naime    djevojke sa ovih mjesta bi na spomen Ognjen a Vranješa rekle kako  ne bi imale želju da ga više vide i da on dođe da traži usluge od njih.

Naime on je bolestan čovjek rekle bi one.

Kada je Ognjen ovo vidio i kada bi čuo da one pričaju nešto ovako o njemu on bi poludio i počeo bi da galami i da ih vrijeđa ali i da im prijeti jer jednostavno ne želi da one pričaju nešto ovako s obzirom na činjenicu kako im je zabranjeno da to rade.

 

On je bio normalan momak sve dok nije počeo vezu sa Jelenom Karleušom koja ga je izgleda itekako upropastila i koja ga je promijenila da ovako se ponaša.

Jelena Karleuša je naravno na sve ovo oglušila i ne želi da čuje za njega i da je o uopšte spominje jer je  ona njega tužila za sve riječi koje joj je do sada uputio, odnosno laži koje je do sada pričao o njoj.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *