Ognjen VRANJEŠ sada PRIJETI DARI BUBAMARI!! Objavit će spisak njenih LJUBAVNIKA... - Čitaonica

Ognjen VRANJEŠ sada PRIJETI DARI BUBAMARI!! Objavit će spisak njenih LJUBAVNIKA…

Nakon što su se pojavile njene porno fotografije Dara Bubamara je imala okršaj i sa Ognjenom Vranješom koji je  nakon što je vidio njene fotografije i video rekao kako je ipak imao mišljenje da ona zna puno bolje to da radi.

 

 

 

 

 

 

Naravno to je Daru itekako naljutilo i izbacilo iz takta jer nije očekivala nešto ovako od njega te ga je nazvala Indijancem.

Dara Bubamara se dopisivala sa Ognjenom čak 2 godine i  njihova tajna veza  je pukla zbog Jelene Karleuše tvrdi Dara jer nije mogla da podnese da on  bude i sa njim  i sa Jelenom pored svoje supruge Danijele jer je ispalo da vara ženu i ljubavnicu sa drugom ljubavnicom.

 

 

Ognjen je sada počeo i njoj da prijeti jer tvrdi kako on zna  puno toga o Dari počevši od njenih veza koje je imala i ljubavnika sa kojima je do sada bila.

Kada je vidio kako ga je Dara nazvala itekako se naljutio te joj rekao kako  treba da se spremi jer on će da objavi imena svih muškaraca sa kojima je ona spavala jer on to zna.

Naime Dara se naravno samo nasmijala na to jer  nije vjerovala u sve te njegove priče te mu je rekla kako on samo priča kao što je pričao i za Jelenu Karleušu te se nikada nisu pojavile fotogarfije sa kojima joj je on toliko prijetio da će da ih objavi a tako je sigurna da sada i njoj radi.

 

A pored toga Dara mu je rekla kako nema potrebe da on to radi jer će to ona da uradi kao  i do sada što ej sve sama radila.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *