Showbiz

Ognjen VRANJEŠ se na proslavi svog rođendana SKINUO do gole kože, a CECA MU PJEVALA.. Pogledajte šta su zajedno pjevali JELENI.. PONOVO RAT!!

Ognjen Vranješ je nedavno proslavio svoj 30.rođendan i to sa sovjim saigračima iz AEKA a i mnogobroje prijatelje koji su došlu da prosalve sa njim u jendom od klubova u Atini.

Naime na njegovoj zabavi specijalni gost je bila naravno Svetlana Ceca Ražnatopvić koaj ej kao i on u jako lošim odnosima sa Jelenom Kalreušom pa su oni izgledal odlučili da će najbolje na ovaj način da joj napakoste.

Nakon Cece tu ej pjevala i Nađa Golubović koja se također potrudila da napravi sve onako kako treba ali ona je često davala mikrofon Ognjenu da on pjeva što je on zaista i radio vjerovali ili ne.

Naime on je sa njom pojevsop pjemsu od Senidah Mišiće i jako je nasmijao sve sa ovom izvedbom te se u toku pjemse i skinuo da pokaže svoje mišiće.

Onda ubrzo je Ognej odlučio otpjevati pjemsu Jeleni Karleuši ” Samo za tebe Beograđanko mala” naravno svi su ovo povezali kao posvetu Jeleni Kareluši jer nema kome drugome biti.

Naravno Jelena se još nije oglašavala nakon ovoga ali mnoge je to iznenadilo i već se pitaju šta li im ona sprema jer obično se ona odmah javi nakon što se nešto ovako desi i na ovakav način.

Jelena Karleuša se do sada maksimalno potrudila da to ignoriše i da živi sama svoj život i onako kako to smatra da je najbolje da ona uradi i napravi.

Neke stvari sada samo ignoriše jer je odlučila da je tako ipak njabolje i za nju i sve oko nje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *