Showbiz

Ognjen VRANJEŠ se ne obazire na priče da se RAZVODI I DA GA OSTAVLJA njegova draga a pogledajte šta on sada radi…

Ognjen Vranješ je već neko vrijeme u centru pažnje i zbog svega što se desilo i kako se desilo do sada . On je bio spreman da uradi sve samo kako bi privukao pažnju na sebe.

Odlučio je ostaviti sve to po strani i posvetiti se svojoj najvećoj ljubavi, sportu pa je počeo vrijedno da vježba i trenira kako bi uspio da se ponovo vrati u formu i da može da igra kao nekada što je igrao i bio u top formi.

Podijelio je fotografiju na kojoj se vidi kako ona vrijedno vježba i kako ima veliki broj tegova oko sebe te je napisao da je on teror mašina.

Ognjen Vranješ jako dobro izgleda za svoje godine i zaista je sretan i zadovoljna što se toga tiče.

On je bio spreman da uradi sve samo kako bi privukao pažnju na sebe i jednostavno nije znao više ne koji način da to ujradi pa je pričao laži o Jeleni Karleuši i dijelio onakve fotografije.

Naravno za sve to mu se Jelena itekako odlučila osvetiti i vratiti mu duplom mjerom jer je on sa ovim riječima i fotografijama napavio veliki problem u njenom životu te zbog toga mu neće niakda oprostiti nešto ovako.

On je sada zapostavio i porodicu i odlučio je da će dati sve od sebe kako bi vratio karijeu koju je nekada imao samo kako bi bio sretan i zadovoljan sa onim što ima i što želi da ima u svom životu.

Iako se priča da je njegova žena već podn iejla zahtjev za razvod braka on tvrdi da to nije istina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *