Ognjena Vranješa OSTAVILA SUPRUGA i TRAŽI RAZVOD!! On je već danima moli da mu oprosti!! - Čitaonica

Ognjena Vranješa OSTAVILA SUPRUGA i TRAŽI RAZVOD!! On je već danima moli da mu oprosti!!

Ognjen Vranješ je od skandala sa Jelenom Karleušom nekako u velikim problemima i nikako da ih se riješi te se mnogi pitaju šta mu je ovo trebalo u životu ali ni on sam ne zna. Naime sve ovo sa Jelenom Karleušom je ostavilo velike loše situacije u njegoovm životu.

 

 

 

 

 

 

 

Nakon svega sa Jelenom Karleušom on je krenuo da se zeza i sa Darom Bubamarom što je posebno naljutilo njegovu suprigu koja je istog trena spakovala svoje stvari i odlučila da će da ga ostavi i što je i zaista i uradila.

Nakon što je Dara Bubamara objavila svoj porno video Ognjen Vranješ je odlučio da će biti itekako smio pa da će da komentariše i on to kako bi joj rekao da je smatrao da ona to puno bolje radi.

 

 

Danijela i Ognjen iz svog braka imaju malu djevojčicu koja je do sada bila itekako sretna i zadovoljna sa svojim roditeljima jer nije ni bila svjesna kakav život bi mogla da ima i kakav je zapravo njen otac.

Danijela nije  mogla više da podnese tu sramotu te je odlučila da će da ga ostavi.

Bez obzira na sve to Ognjen je na lijevoj strani svog grudnog koša imao istetovirano njeno ime jer  je to bio način kako bi on njoj  pokazao koliko je zapravo voli i koliko mu je stalo do nje.

 

 

Ali ni to mu nije pomoglo da osvoji njeno srce koje je toliko ranjeno da će mu biti potrebno dosta vremena da sve to preboli i prevaziđe i.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *