Showbiz

On je glumio DINU MEHMEDA MUJKIĆA a danas izgleda NEPREPOZNATLJIVO!! Iznenadit ćete se kada ga vidite..

Milan Pavlović je glumac koji je glumio Dinu Mehmeda Mujkića te je to bila uloga koja mu je donijela veliku slavu a i on je sam svjestan toga i posebno je sretan zbog toga.

Naime on je ovaj serijal iznenada napustio i mnogi su se pitali šta i kako se desilo tako iznenada i na koji način.

Dino je imao neke probleme sa produkcijom i nisu mogli da se dogovore oko nekih stvari tako da je on odlučio da je bolje da na vrijeme on to riješi i da ih napusti što je zaista i uradio.

Danas je Dino jako zauzet sa svim problemima i mukama koje ima ali bez obzira na sve to on nije počeo da skidanjem svojih kilograma jer mu je se teško odlučiti na nešto ovako. 0

On do nedavno nije dijelio neke fotografije po kojima bi drugim mogli da procjeni šta i kako se dešava sa njim i u njegovom životu.

Nedavno je Enis Bešlagić podijelio njihovu zajedničku fotoigrafiju na kojoj se vidi kako on izgleda i dalje isto i vidi se kako i dalje ima problema sa kilogramima i da je i dalje to njegova bolna tačka.

Naravno da mu je se toliko teško odreći hrane i odlučiti se na to da smrša s obzirom na to da on do sada nije nikako mogao da odoli hrani i da je to ono što je do sada bio njegov najveći problem sa kojim ni sam više nije znao kako bi i na koji način se izborio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *