Showbiz

On je TREĆI NAJMLAĐI MIJARDER NA SVIJETU, ima samo 25 godina a da bi naslijedio svo bogastvo OTAC TRAŽI DA SE OŽENI SA…Veliki broj djevojaka se prijavio..

Gustav Magnar Witzoe je jedan od najmlađih mijardera i ima samo 25 godina a uspio je da postigne ovako veliki uspijeh. Naime bogastvo koje on ima se procjenjuje na 1.9 mijarde dolara.

On je jedan od vlasnika Norveške kompanije Salmar i on je ovu kompaniju dobio kada je imao samo 19 godina i on od tada radi i uživa u svemu što ima.

On na svom Instagramu redovno dijeli fotografije sa egzotičnih detsinacija koje redovno obilazi. Naime on voli da ide na jako egzotična putovanja, da uzima skupu odjeću ali i da svoje pare koje ima investira u tehnohoške start-upove.

Njega su nazvali i “Kraljem lososa” s obzirom na to da je pola norveške kompanije njegovo i da je to pstala jedna od najpoznatijih i nauspješnijih kompanija za preradu ribe na ovom svijetu.

Naime sjedište njegove kompanije Salmar se nalazi na otoku Froya koje se nalazi u centralnoj Norveškoj i imaju veliki broj postrojenja tamo.

Gustav Magnarov koji je 1991.godine uspio da osnuje ovu kompaniju i zaista je dao sve od sebe kako bi uspio da napravi sve onako kako treba da bude i da bude ovako uspiješan i zadovoljan.

Gustava su svi upozoiravali da ne bi trebao ovako mladog sina da postavi na čelo svoje kompanije jer niko nije vjerovao da bi on mogao da uspije u svom životu ovako i da bi mogao ozbiljno da shvati svoju ulogu koju je dobio.

Njegov otac samo ima zahtjev da se on oženi sa djevojkom koja će ga voljeti a koja neće biti sa njim zbog imovine koju ima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *