Ostalo

Ona je bila TOŠETOVA najveća LJUBAV i sa njom je planirao budućnost a pogledajte kako se danas zove njen SIN…

16.10.2007.godine je poginuo Toše Proeski jedna od najvećih makedonskih zvijezda. Naime on je bio u vezi sa Andrijanom Budimir koja je bila njegova najveća podrška i ljubav u životu te se nikada nije nadala da bi ovako brzo mogla da izgubi svog dragog.

Andrijana tvrdi da ovaj dan nikada nećen moći da zaboravi jer tada u tom trenutku nije vjerovala u ono što čuje i čekala je samo kada će se njen dragi vratiti s puta i zagrliti je čvrsto.

Tada su joj svi savjetovaala da mora da se pomiri s tim što se desilo jer život ide dalje a ona ga mora zaboraviti i nastaviti da živi.Naime dugo vremena joj je trebalo da se sabere i da krene dalje tako da je ona nakon svega toga odlučila da otvori salon ljepote u samo kako bi imala neku zanimaciju i kako bi radila nešto u svom životu.

Tvdri da ne voli da se pojavljuje u javnosti i da nakon Tošetove smrti nije imala želju ni da se sređuje a ni da radi neke stvari kako bi izgledala bolje i ljepše nego do tada.

Tošetovi najbolji prijatelji tvrde da je ona bila njegova najveća podrška u žiovtu i njegova najveća ljubav sa kojom je on imao velike planove za budućnost.

Ona se nedavno udala i dobila je sina sa Johanom koji je bio ugostitelj i njihov sin sada ima 4 godine kojem je ona dala ime kako je ona planirala da da ime svom sinu kojeg i bi dobila sa Tošetom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *