Showbiz

ONA JE KRALJICA!! Dara Bubamara nastupala sa MASKOM NA LICU.. STRAH JE KORONA VIRUSA.. Pogledajte

Dara Bubamara je nedavno imala nastup u Splitu za koji se odlučio posebno spremati i uraditi sve što je potrebno kao i sve mjere predostrožnosti nakon što je odlučila da će da nastupa tamo.

Naime sada su ljudi u panici zbog svega toga i ni sami ne znaju kako i na koji način da se izbore sa određenim stvarima i kako određene stvari da riješe i eliminišu.

Naime ona je i sama priznalad a je i ona u strahu zbog svgea toga i da je odlučila nastupati bez obzira na sve to ali da joj opet nije jednostavno i da i dalje ima tu malu dozu straha.

Priznala je da su joj mnogi i savjetovali da ne ide u Hrvatsku zbog virusa ali tvrdi da im je poručila u koliko se pije po jedna rakija u jutro i jedna naveče sve se to može eliminisati i riješiti i prevazići na jedan sasvim normalan i fin način.

Naime ona je odlučila na svoje lice ipak staviti maskicu i na taj način pjevati i svima pokazati kako ona može i tao da pjeva.

Naravno sa ovim je mnoge nasmijala i objasnila određene stvari i u to su svi mogli da se uvjere i da shvate određene stvari kako i na koji način funkcionišu.

Dara je oduvijek znala na pravi način privući pažnju i uraditi određene stvari kao i do sada i nikada joj nije bio problem napraviti nešto tako i na takav način i to je do sada bezbroj puta i pokazala i dokazala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *