Zanimljivosti

Ona je NAJTRAŽENIJA PROSTITUTKA, a pogledajte koje sve poznate ličnosti dolaze kod nje a evo i zašto…

Ova djevojak je priznala kako je ona već 7 godina radila kao prostitutka i kako je doživjela za to vrijeme sve i svašta te da je bilo zaista nekih stvari za koje se nikada nije nadala da bi mogle da joj se dese u životu a desile su se.

Naime ona je otkrila kako je do sada imala veliki broj klijenata i kako su među njima bile i neke poznate ličnosti a među njima su i političari koji su nekako najčešće mušterije jer izgleda potrebno im je to kako bi se riješili onog stresa i muka koje imaju na poslu.

Tvrdi kako su oni najzahtjevnije mušterije s obzirom na to da oni naprave obično privatna druženja na kojima ih sve zajendo okupe i onda se nakon toga opuštaju svako za svakoga a nekada rade i grupnjake zavisi sve ko je u pitanju.

Iz godine u godinu tvrdi da su joj se muškarci zgadili i kako više ne zna šta bi rekla i šta bi pomisloila o njima s obzirom na to da joj se do sada svašta dešavalo.

Tvrdi da je imala veliku tremu i strah kada je trebala da ode do svoje prve mušterije i da joj je bilo baš teško nakon toga jer je shvatila kako je njeno tijelo sada roba i da se ljudi prema njoj ponašaju u skladu s tim .

Nakon toga najveći strah je imala kada ide sa političarima jer je poznato kakvi su oni sve dok nije upoznala jednog političara koji je očarao i zaljibila se u njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *