Showbiz

Ona je nekada samo stojala iza leđa MARIJE ŠERIFOVIĆ NA EUROVIZIJI a danas je jako uspiješna u svom poslu…

Ivana Selakov je danas jedna jako uspiješna pjevačica koja je dala sve od sebe kako bi uspjela da uradi ono što je oduvijek htejal da uradi u svom život i napravila je dosta toga kako bi danas bila ovako uspiješna.

Naime ona je nekada bila jedan od pratećih vokala na Euroviziji sa Marijom Šerifović i nakon toga počela je aktivno da se bavi muzikom i uspjela je sama da snimi dosta toga.

Naime ona je do danas dosta toga snimila i uspjela je da postigne veliki uspijeh i dosta toga u svom životu.

Naime ona je sa Marijom Šerifović predstavljala Molitvu na Euroviziji i zaista se pokazala u pravom i lijepom svjetlu.

Ivana Selakov je danas majka koja je jako uspiješna i zadovoljna sa svojim životom koji ima i sa načinom na koji je uspjela da uradi sve ovo u svom životu.

Neke stvari tvrdi da nikada nije mogla da predvidi u svom životu i nije se nadala da bi moglo nešto ovako da joj se desi u životu ali na kraju je uspjela u onome što je oduvijek imala želju da uradi.

Nedavno je postala majka i ostvarila joj se njena najveća želja koju je ona oduvijek imala i imala želju da joj se ostvari u životu.

Kada pogledate kako je ona izgledala na počerku svoje karijere i kako je izgledala a kako danas izgleda i kako je danas jako uspiješna i zadovoljna sa svim što ima u svom životu i načinu na koji je uspjela u svemu ovome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *