Vijesti

Ona je odgovora za KORONU u našoj zemlji!!Zbog nje je obolilo više od 200 osoba.. Čuvajte je se!!

Naime direktorica klinike za kožne bolesti Nina Caca Biljanovska je se nedavno zarzila Korona virusom i nije ni sama mogla no zamisliti da bi se nešto ovako i na ovakav način i njoj moglo desiti.

Naime radi se o tome da je ona ove zime odlučila ići na zimovanje u Alta Badia jedno od poznatih Italijanskih skijališta.

Nairm ona je nakon odmora normalno nastavila da dolazi na posao i da radi sve kao i do sada i nije se ni nadala da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da joj se desi.

Naime ona je dobila preporuku od svojih kolega da bi i ona trebala da se testira na ovaj virus s obzirom na činjenicu kakva je situacija.

Naime ona je prijetila njima da ne želi da uradi to i ako bi je neko prijavio da će im ona dati otkaz.

Naime ona je odlučila da će da radi sve na svoju ruku i da se skriva i da se ne želi testirati.

Naime onda je Ministar zdravlja Venko Filipče odluičio sazvati vandrednu konferenciju kako bi rekao sve u vezi novinckih natpisa koji su se nedavno pojavli te da li je šta od toga istina ili nije.

Niame za sada je u toj klinici 64 radnika u izolaciji a onda njih 11 je hospitalizovano kao i njih 13 se liječi u dnevnoj bolnici.

A klinika na kojoj radi ova gospođa ima čak 103 osobe su bile na konferenciji te je došlo nekoliko kolega iz Grče kako bi se pdmah dogovorili šta i kako bi najbolje bilo da se uradi u ovakvim situacijama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *