Showbiz

Ona krasi mnoge NASLOVNICE POZNATIH ČASOPISA zahvaljujući svom fenomenalnom izgledu koji ima!! ZASTAT ĆE VAM DAH…

Gigi Hadid je djevojka koja ima samo 23 godine a zaista izgleda fenomenalno za svoje godine i mnogi naprosto ostanu bez daha kada je vide kako izgleda.

Ona je do sada već tri puta bila jedan od anđela Victorije Secret revije i ona ima određeni način života naravno kako bi uspjela da ovako izgleda i ona je sretna jer je uspiješna u tome.

Redovno ide na botoks tretmane, trenira i odbojkašica je duže vrijeme a i naravno posebnu pažnju obraća i na svoju ishranu i jede isključivo hranu koja je izuzetno bogata sa proteinima.

Ona unosi minimalno ugljikohidrate jer je svjesna činjenice koliko nas oni debljaju i šta zapravo rade našem tijelu.

Ona ima jednu manu koju nikako ne može da riješi a radi se o kafi o kojoj je naprosto ovisna i mnogi modeli se odriču kafe zbog ljepote i zdravlja ali ona naprosto to niej mogla da uradi.

Tvrdi da je kajgana njen omiljeni doručak a pored toga voli da jede i zobenu kašu, tost ali i rukole, parmezan, salamu, čips, mrkvu i svo voće.

Nikada nije postila jer smatra kako gladovanje samo može da uništi i nas i naš organizam tako da to obavezno izbjegava i ne primjenjuje to u svom životu.

Otrkila je kako joj je uvijek najveći problem bila motivacija jer najteže je sam sebe natjerati a ostalo je sve bilo puno lakše i nije imala problema s tim da uradi ove stvari i da riješi svoje probleme jer kada je vidjela rezultate bila je posebno sretna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *