Showbiz

Oni su pokušali da POBJEGNU IZ ZADRUGE!! Ali nisu uspjeli…

Miki Đurić se ponovo vratio u rijaliti nakon što se oporavio i izašđao iz bolnice te morao je da nastavi da ovamo s obzirom na to da je potpisao ugovor.

On je se omah po ulasku posvađao sa Suzanom Perović sa kojom je došao u veliki verbalni sukob jer je na počela da palče i da se nervira kajda je sa njim a dok provodi vrijeme sa ostalim ona je posebno vesela i sretna.

On se naljutio te je počeo da joj broji što je takva dok je sa njim i zašto se tako ponaša dok je on pored nje a adok su ostali pored nje ona je sretna i zadovoljna samo ajda je sa njim posebno je ljuta i napeta ali opak dođe i lgne da spava pored njega.

On joj ej rekao da je siguran da su samo dvije solucije moguće a to je da ili ga voli ili nije baš dobro te joj nisu sve na broju.

Ona mu je onda čisto jasno i glasno odgovorila samo sa DA.

Njega ej to nekako još ivše naljutilo jer je djeliovalo kado da ga ignoriše pa mu ejs amo DA rekla.

On joj je predložio da se spakuju i da zajendo izađu iz rijaliitja da mu ona pokaže to nešto o čemu već neko vrijeme priča da će da uradi a on nikakao da se zaista u to i uvjeru da će ona da uradi.

Nakon što se spakovali tražili su mouće izlaze iz rialitija kao i način na koji bi mogli da ga napuste ali nažalost nisu uspjeli u tome jer nisu našliu izlaz na kojo bi mogli da izađu te sui zbog toga itekako nasmijali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *