Showbiz

Ono što svakodnevno radi ŽELJKOVA KĆERKA ni on sam ne zna.. A evo i o čemu se radi!!!

Željko Joksimović je do sada sve radio onako kako on želi i smatra da bi najbolje bilo da se do sada desi i neke stvari ni sam nikome nije mogao da opiše i objasni.

Željko Joksimović ima kćerku koja je već sada odrasla osoba i zove se Mina Joksimović koja je zaista prelijepa djevojka i koja je neke stvari do sada iznijela i pokazala na pomalo ishitren način.

Naime ona redovno na svom Instagramu dijeli fotografije na kojima se može vidjeti kako ona izgleda fenomenalno i kako je ona zaista prelijepa a i kako obično voli da se slika iz profila.

Mina je naslijedila talenat koji ima njen otac i to su svi mogli da vide jer ona redovno vrijeme provodi sa njim u muzičkom studiju i rade na određenim stvarima koje ona želi da ima i vidi.

Naime ona i studira Muzičku akademiju i priznala je da ljubav koju osjeća prema muzici ne može nikome da opiše jer se radi o posebnoj i velikoj ljubavi.

Željko je do sada bezbroj puta pokazao koliko je on ponosan na nju zbog takvih stvari i kako nikome ne može da opiše ljubav koju osjeća na takav način i posebnu povezanost.

Željko Joksimović je jako talentovan i on je do sada uložio veliki trud u svoj život i karijeru i bio je spreman uraditi sve samo kako bi uspio da uradi i ostvari ono što želi i što smatra da je potrebno da uradi i ostvari sada.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *