Showbiz

Ostavio SOFIJU MILOŠEVIĆ da bi bio sa NATAŠOM BEKVALAC.. Ovo je njen novi MOMAK.. Nataša mi je puno BOLJA U KREVETU..

Nataša Bekvalac je jedna jako lijepa i atraktivna pjevačica koja ej do sada pokazala kako ona ima jako dobar izgled i ljepotu kojoj se mnogi dive kada je vide.

Nataša Bekvalac je priznala kako ona nema u planu da se ponovo jednog dana uda s obzirom na to da je do sada imala već tri braka i da joj je već svega dosadilo.

Naime ona je nedavno saznala kako je Adem Ljajić, poznati fudbaler priznao kako se njemu Nataša Bekvalac već duće vrijeme sviđa i da je samo čekao priliku da vidi da je ona slobodna te bi i on uradio sve da on bude slobodan kako bi mogao da bude sa njom i zaista je on tako i uradio.

Ostavio je svoju dugogodišnju djevojku Sofiju Milošević kada je vidio da je ona ponovo slobodna nakon dužeg vremena.

Adem je prizano kako bi on dao sve samo kako bi bio sa njom i da bi dao za nju čak i kilu zlata.

Nataša nikada do sada nije imala bolji izgled i u to su se zaista mnogi uvjerili i tvrde da ona sada izgleda kao prava dama i da svojim zanosim tijelom sve ostavlja bez daha.

Adem tvrdi da njemu treba neko kao Ntaša, neko ko je spreman da se žrtvuje za porodicu i neko ko je već spreman za to a Nataša je za to već odavno bila spremna.

Kada je za ovo čula njegova djevojak, odnosno bivša djevojka Sofija Milošević odmah se naljutila jer nije mogla da vjeruje da bi joj on mogao da uradi nešto ovako i da otvoreno priča o tome kako bi on bio sa njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *