Showbiz

Osvanule su zajedničke fotografije Acine BIVŠE ŽENE SA NJENIM NOVIM MOMKOM.. Pogledajte kako oni izgledaju zajedno..

Bivša supruga Ace Lukasa je odlučila da će nakon svega što joj se desilo sa njim odlučiti ići dalje i uraditi puno toga u svom životu i napraviti ono što je potrebno da bi išla dalje i da bi bila sretna.

Sonja Vukasanović je bila u braku sa Acom Lukasom sa kojim je bila sretna i zadovoljna ali odjednom sve je krenulo naopako i stvari su se drastično promijenile tako da je ona odlučila da će se razvesti od njega i sve to okončati.

Ona je počela vezu sa Ozkanom Šenom sa jednim turskim pjevačem koji joj se itekako svidio i koji se zaljubio u nju. Naime on je nedavno bio u Beogradu kako bi došao i vidio se sa njom i kako bi mogli da provedu neko vrijeme zajedno.

Ozkan je bio u jednom hotelu u Beogradu i onda je bio sa Sonjom na kafi u blizini njenog butika jer ona tamo provodi dosta vremena kako bi sve bilo u najboljem redu.

Naime oboje su djelovali jako sretni i zadovoljni u šta su svi mogli da se uvjere kada su ih vidjeli zajedno i neke stvari koje su se u međuvremenu tako brzo desile su se odmah mogle vidjeti i primijetiti.

Naime Sonja je jako uspiješna i kulturna žena koja je uložila veliki trud i napor kako bi određene stvari mogla da riješi i napravi u svom životu.

Neke stvari koje su joj se desile sa Acom Lukasom odlučila je sakriti daleko od svih jer je smatrala da je ipak tako i najbolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *