Zanimljivosti

Otac joj poklonio MERCEDESA koji vrijedi 200.00 KM a ona je nakon toga uradila ovo… Kako je imala srca..

Aleksandra Reljić koja ima samo 24 godine je kćerka poznatog Dušana Reljića koji je pozbati biznismen u Derventi. Naime on je odlučio sovjoj kćerki pokloniti Mecedes koji vrijedi 200.000 KM.

On je vlasnik firme Fructa trade koja ima oko 40 marketa koji se nalaze na raznim područjima širom Bosne i Hercegovine. Naime on ma dovoljno para da bi svojoj kćerki mogao da priušti i ovo vozilo ali i još dosta njih.

Naime ona je odmah počela luđački da vozi i ostala ej odmah bez vozačke dozvole nakon što je policija zaustavila ejr je prezbrzo vozila.

Ona je kroz jendo selo vozila čak 128 a ogranićenje je 60 tako da je policija odmah odlučiald a će joj oduzeti vozačku i dozvolu na određeno vrijeme.

Ona neće moći voziti narednih 6 mjeseci i sama je priznala krivicu da je adrenalin povukao da ide i brže i brže i nije mogla da se kontroliše.

Ali njoj nije ovo prvi put da su joj oduzeli vozačku a i sam njen otac je očekivoa i nešto ovako od nje jer je znao kako mu i dijete vozi.

Naime njen otac je odmah pokušao da sa svojim nekim metodama uspije da joj pomogne da dobije vozačku i nazad što prije ali nije uspio.

Ovo se desilo u večernjim staima i tokom zime, u januaru a u zaspisniku je pisalo tačno vrijeme kada i kako s eovo desilo.

Naime sud je potvrdio da je ovo jedini način prevencije da ova djevojka nauči da poštuje pravila i propise kako nebi nikoga ubila jednog dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *