Showbiz

OTKRIVENA još jedna PROSTITUTKA koja je bila u rijalitiju a svoje usluge je naplaćivala čak 2000 dinara… Pogledajte o kome se radi!!!

Lidija Vićovac je nedavno priznala da se i ona bavila prostitucijom i da je i ona jendo vrijeme se aktivno bavila ovim poslom i da jednostavno ni sama nije znala kako i šta je radila. Niko se nije nadao ovome i niko nije očekivao nešto ovako od nje.

Priznala je da je svaku večer imala dosta klijenata i da su to uglavnom bili stariji muškarci sa kojima bi spavala samo da bi zaradila sebi pare i da bi mogla da ima dovoljno para za život.

Naime ona je priznala da je svjesna kako ona nije atraktivna i niej nešto posebno privlačna i kako ona nema tako neke velike atribute da bi mogla da svoje usluge naplaćuje puno više kao ostale klijentice.

Naime jednom prilikom je otkrila kako je sa jednim starcem bil cielu noć za samo 35 eura a da je jendom prilikom imala analni seks za samo 2000 dinara.

Svi su se izennadili akda su čuli za ovo jer kako je mogla da uradi nešto ovkao i ovako jeftino.

Naime ona je priznala da je morala da radi ovo da bi preživjel ajer je sa porodicom u itekako lošem stanju i niko joj ne želi pomoći.

Sve što bi tražili od nje ona bi im ispunjavala i bila sa njima samo kako bi oni mogli da budu zadovoljni i kako bi joj mogli platiti onoliko koliko je tražla od njih da joj plate.

Niko od nas nije svejstan nekih stvari na koje su ljudi spremni da urade i da su im te stvari u životu posebno bitne i važne u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *