Showbiz

Otkriveno šta je sve VELJKO radio dok se nije oženio..

Veljko Ražnatović i Bogdana su par o kojem se ovih dana nekako najviše pričalo i oni su se do sada maksimalno potrudili da urade sve nekako na jedan skladan i lijep način i da naprave određene stvari koje su imali u planu.

Naime Veljko je ranije prije nego je počeo sa Bogdanom bio itekako opušten i volio je da hoda po kafanama i da se opija ali od kako je on nju upoznao postao je puno sretniji i zadovoljniji sa svim što je napravio i na koji način je uspio u svemu tome.

Veljko Ražnatović je počeo redovno da posjećuje Bogdanino rodno mjesto Titel i postao je jedan od omiljenih prolaznika ovog sela u šta su se svi mogli da uvjere.

Naime Veljko Ražnatović je često viđen i kako trči pored Tise i kako on redovno vrijeme provodi u Bogdaninom rodnom selu.

Naime u kafanama u koje je on dolazio u ovom selu on je uvijek naručivao svoje omiljeno piće, Dež denijels i to je postalo tradicionalo piće u kafanama u koje je on dolazio i u to su se svi mogli da uvjere.

Neke stvari koje je on do sada radio su za njega bile itekako poučne a sada kako je sa Bogdanom itekako se smiro ali ne baš u potpunostio te se mnogi nadaju da će se to desiti nakon što postane otac.

Naime on je proznao da nikada nije bio sretan u ljubavi ni sa kim kao sa Bogdanom i da je ona itekako puno toga uradila i napravila za njegai na pravi način mu pomogla u određenim stvarima i potrudila se oko svega maksiamlno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *