Showbiz

Ova BOSANKA je sve oduševila i nasmijala svojim nastupom ali ono što sada radi sve oduševljava.. Svi dijele njene VIDEO ZAPISE JER..

Djevojka koja je uspjela da privuče posebnu pažnju na sebe je Dada Mešaljić koja je sa svojim nastupom u Zvezdama Granda sve oduševila a i sa sovjim izjavama koje je imala i po kojima je ostala poznata.

Naime ova djevojka je nedavno podijelila video zapis na svom Instagramu na kojem se vidi akko oan pjeva pjesmu od Radmile Manojlović i od Emira Đulovića koju su nedavno objavili te je douševila sve.

Odmah nakon toga Radmila i Emir su podijelili nejn vieo jer su se oduševili kada su vidjeli i čuli kako je ona to dobro uradila i zaisat su se i sami oduševili s tim.

Ona je jako dobar talenat priznala je Radmila i sigurna je da će ona uspjeti da uradi dosta toga te na pravi način .

Dada je priznala kako je pjesma njena najveća ljubac id a je ot ono šti je čini sretnom i zadovoljnom te da je spremna da uradi sve za to da bi bila jako uspiješna a i samim tim zadovoljna sa svim što je do sada uradila i kako je uradila u svom životu.

Pjesma koju je Radmila snuimila sa Emirom je postala jako slušana jer se radi o jako dobroj i zanimljivoj pjemsi koju su oni snimili a i sami su jako zadovoljni jer su uspjeli jako dobro da odrade svoj posao i na pravi način.

Emir je nedanfao snimio i duet sa Andreanom Čekić koji je jako dorbo prošao rtakoda u posljendje vrijeme ono što on uradi bude itekako dobro a i sam se u to uvjerio dosta puta i priznao da je tako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *