Showbiz

Ova bosanka se udala za AUSTRALIJSKOG MILIONERA koji je čak 34 godine stariji od nje a evo i koliko je bogat…

Nada Hasandedić je djevojka koja je veliku pažnju na sebe sa svojim izgledom i sa svojom životnom pričom koju ona ima. Naime ona se udala za muškaraca koji je 34 godine stariji od nje.

Njoj nije bio problem da se uda za ovog multimilionera iz Sudneya Neveillea jer je ona kakoi tvrdi u njemu vidjela sve ono što žeči i bila je to ljubav na prvi pogled.

Ona je sa svojim ocem dugo godina živila u Australiji i tanmo je i upoznala ovog muškarca koji je naprosto osvojio njeno srce i naprosto nije mogla da vjeruje da je nešto ovako moguće.

Naime ona tvrdi da je nailazila a raznorazne prepreke i da su se mnogi ljudi pitali kako ona može da bude sa muškarcem koji je ovako stariji id nje.

Naime ona tvrdi da Neville njoj velika podrška u svemu i da se maksimalno trudi da joj u svemu pomognu i na pravi način da je usmjere .

Niko nije do sada uradio nešto ovako prema njoj i proiznala je da je nešto ovako moguće i na koji način se ophodio prema njoj.

Nikada do sada nije mogla ni zamisliti nešto ovako i bezbroj puta su joj govorili kako je ona sa njim samo zbog para jer ipak radi se o velikom miloneru o kojem su svi naprosto tolčiko pričali da je nešto ovako moguće.

Tvdri da nikada nije ni pokušala da uzme ovac ili slično od njega i da uradi neštio ovako.

Evo pogledajte kako oni izgledaju zajedno i kako su sretni i zadovoljni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *