Showbiz

Ova djevojka će biti POBJEDNIK OVE SEZONE U Zvezdama Granda!! Pogledajte kako je ona pjevala sinoć i ko je ona zapravo…

Mimi Jovanovska je djevojka koja je sinoć napravila spektakl u Zvezdama Granda i koja je sve oduševila sa svojim nastupom i to su svi mogli da vide i da se uvjere u to.

Niame ona ima samo 19 godina a na noge je sinoć digla sve sa svojim izvođenjem i sa svojim nastupom kojim je mnoge oduševila.

Naime ona je pjevala pjesmu od Usniej Redžepove i time je oduševila sve i uz njeno izvođenje je čak ustala i Snežana Đurišić koju je ova djevojka također oduševila.

Ovoj djevojci mentor je bio Dženan Lončarević koji se maksimalno posvetio ovoj djevojci da izabere dobru pjesmu i da se pripremi na njabolji način za svoj nastup.

Naime ona je pjevala pjesmu od Usnije Redžepove i oduševila je žiri sa svojim nastupom i odradila ga je na njabolji način.

Mnogi su se itekako oduševili kada su čuli kako je ona pjevala i priznali su da je jako dobro odradila svoj nastp.

Naime ona je dobila sve glasove i itekkao se oduševila kada je saznala ovo i bila je jako sretna i zadovoljna sa svim i na koji način je uspjela u svemu tome.

Naime Dženan je bio jako sretan jer je njegova kandidatkinja osvojila sve glasove i sve oduševila sa svojim nastupom i priznala je da je jako sretna i zadovoljna zbog svega toga jer je uspjela u svemu tome da to uradi i odradi na njabolji mogući način.

Najbolje da se i sami uvjerite u to kako je ova djevojka sve oduševila sa svojim nastupom koji je imala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *