Ova MJEŠAVINA može da izbaci TOKSINE I OTROVE iz vašeg tijela a pogledajte kako da sami napravite ovaj LIJEK... - Čitaonica

Ova MJEŠAVINA može da izbaci TOKSINE I OTROVE iz vašeg tijela a pogledajte kako da sami napravite ovaj LIJEK…

Ovo je jedan od prirodnih lijekova koji itekako može da vam pomogne i koji može da očisti vaše tijelo od štetnih toksina i  viška soli ali i masnoća  koje mogu da izazovu velike probleme.

 

 

 

 

 

 

 

Ovaj lijek moće da vam pomogne da se oslobodite stresa ali i konstantnog umora koji vas vež duže vrijeme muči.

Naime za ovaj lijek vma je potrebno vino ali ako ne pijete vino možete da uzmete i sok od grožđa, višnje i slične sokove jer oni sadrže  hranjive materije koje su vama potrebne.

 

 

Za pripremu ovog lijeka potrebno  vam je sledeće:

12 čena bijelog luka, zatim pola litre crno vina ili pola litre ska od grožđa, ili soka od višanja.

Ztaim je potrebno da očistite bijeli luk i da ga isjeckate na sitn ekomadiće te ga nakon toga ostavite u staklenu posudu  pa tome dodajte vino i nakon toga dobro zatvorite ovu bocu.

Bocu ostavite na svjetlosti da odstoji par dana, zapravo da vam ovkao odstoji 2 sedmice i nakon toga je potrebno da dobro promućkate ovu smjesu prije nego što počnete sa konzumacijom.

 

Prije konzumacije potrebno je da ovu smjesu dobro procijedite i da onda konzumirata ovaj lijek i uzimajte svaki  3 puta dnevno   za vrijeme mjesec dana. Ovaj lijek možete da konzumirate 6 mjeseci te nakon toga napravite pauzu od 6 mjeseci pa ponovno na konzumirate   tako da samo 2 puta u toku jedne godine možete da uzmete ovaj lijek.

Rezultate će te moći da primijetite odmah nakon 24 sata tako da vjerujete da će vam  ovaj lijek pomoći.

Podijelite ovaj recept sa svojim prijateljima.

 

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *