Showbiz

Ova poznata pjevačica ima KUĆU koja je skuplja i od kuće JELENE KARLEUŠE I CECE…

Nime poznata pjevcačica Vera Matović je iz dana u dan nekretnine koje ona ima i koje je uspjela da ostvari u sovm životu do sada. Niko do sada nije ni znao da ona raspolaže sa nečim ovakvim i na koji način j eona uspjela da ostavri i postigne sve.

Pogledajte ove vile koje ona ima i s obzirom na to koliko one vrijede.

Ona je dugo godina radila kako bi zaradila ove pare i kako bi imala sve ono što želi i kako želi da ima u svom životu.

Njena vbila koju ima vrijedi nekoliko miliona i ona je zaista prava sretnica jer je uspjela da sagradi ovakvu vilu i na ovakav način.

Neke stvari ni ona sama nije mogla da predvidi u svom životu jer se ni sama nije mogla ni zamisliti da jednog dana ima ovaju vilu u kojoj će da ima sve što želi i poželi da ima.

Unutrašnjost njenog doma niko do sada nije vidio i nije ni pomislop šat i kako bi moglo unutra da izgleda i o čemu bi moglo da se radi.

Njena vila je skuplja od vile koju imaju Jelena i Ceca a ni ona sama nije ni pomislila da ona ima tako vrijednu vilui i da je njena cijena veće od cijene one od Jelene Karleuše i Cece.

Ipak radi se o velikom broju decenija i o velikom razdoblju koji je bio tada za nju najblj i uspjela je da zaradi silne pare koje j usojela da rasporedi na pravi način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *