Showbiz

Ova SRPKINJA se ZALJUBILA U ARAPSKOG PRINCA i ubrzo se UDALA ZA NJEGA.. Evo kakav sada život ima!!

Anika Božić je već nekoliko godina u braku sa Jusufom Al Sarajem sa kojim je jako sretna i zadovoljna priznala je i sama. Naime ona je dobila naziv arapske princete jer je i njen suprug tamo poznat kao arapski princ.

Naime Anika je ubrzo postala majka i rodila je sina što ih je posebno usrećilo i obradovalo na pravi način. Niame ona daje sve od sebe kako bi svog dragog usrećila na pravi način i kako bi mu pružila dovoljno sreće i ljubavi.

Naime daje sve od sebe da bi svog sina i supruga učinila sretnim i priznala je da ljubav i pažnja na ovom svijetu nemaju cijenu i da se i sama u to uvjerila bezbroj puta.

Onda i sama se uvjerila da neki roditelji i zaborave na koji način da pruže dovoljno ljubavi i sreće svojoj djeci jer se usmjere na materijalne stvari i tada nastaje problem.

Kasniej tek uoče šta im se desilo sa djecom i kako su oni napravili veliki problem. Naime ona je svog sina naučila da bude jao maštovit i kreativan i da on voli da se igra sa igračkama ali i da ih cijeni na pravi način.

Onda i sama se uvjerila da sve ima svoje prednosti i mane i da nikada do sada niej uradila nešto što bi dovelo stanje njene porodice u pitanje i nikada to ne bi ni napravila i sama je priznala.

Ona je nastavila da se bavi modom i da radi sve što je potrebno za sreću i radost i nje i njene porodice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *