Showbiz

OVAJ BIH reprezentativac ima jednu od NJAZGODNIJIH ŽENA ali sada su se pojavile fotografije sa ovom ženom…

Naime Izet Hajrović ima ženu koja oduševljava sve sa svojim izgledom i ljepotom koji naprosto sve oduševljava. Naime oan je nedavno proslavila svoj 30.rođendan i mnogi ne mogu da vjeruju kako ona izgleda.

Naime ona je u Švicarskoj sa svojim suprugom a svoj rođendan je odlučila proslaviti sa Zorannah koja je jedna od najpoznatijih srpskih blogerki koja je uspjela da uradi i napravi puno toga u svom životu.

Naime one su proslavile njen rođendan u restoranu Baur¨s odakle su podijelila brojne fotografije na kojima se moglo vidjeti kako one izgledaju jako dobro te kako su uspjele da naprave puno toga i to na jedan zanimljiv i poseban način.

Lejla je mislila da svoj rođendan neće proslaviti sa svojim dragim ali priznala je da joj to za nju bilo pomalo nezgodno ali shvaća situaviju i da zbog posla može svašta da se desi tako da nije ni pomislila da bi postojala mogućnost da njen dragi dođe i iznenadi je i provedu zajendo vrijeme i proslave njen rođendan.

U ponoć na njena vrata je zakucao njen suprug i iznenadio je te je priznala da je ovo bio jedan od najboljih rođendana u njenom životu te da nikada nije mogla da zamisli da je nešto ovako moguće da se desi.

Njen suprug je sve organizovao da je na pravi način iznenadi i da je obraduje te mu je u svemu tome pomogla i njena porodica i zaista su se maksimalno potrudili da bi uradili sve to na najbolji način i onako kako ona to voli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *