Vijesti

Ovaj BOLNIČAR je UBIO čak 100 pacijenata i nikada nije odgovarao za to a evo i kako…

Jedan medicinski tehničar je imao običaj da izazove kod pacijenata srčane udare i to onako iz čista mira te nakon toga da ih reanimira jer je uživao da gleda kako s eoni bore za žiovt ui kako on uspiejva da ih spasi.

Naime on je veliki broj njih i ubio onako mahinalno jer nije uspio da reaguje na vrijeme i da ih spasi.

Nakon velikog broja umrlih supejli su napokon da ga otkriju i da ga kazne jer je on ubio čak 85 osoba i za njega su rekli kako je on jedan od najtežih serijskih ubica u historiji NJemačke jer do sada niko niej zapamtio nešto ovako.

Sebastian Buehrmann je ovog muškarca koji ima 42 godine osudio na doživotnu kaznu jer nakon svih dokaza koje je sakupio uvjerio se da je on zaista uradio ovo monstruozno djelo.

Niels Hoegel je bez imalo razmišljanja mogao da uradi nešto ovako i nije imao problema da otvoreno priča o svemu ovome kao da je to sasvim normalno i uobičajno da urade.

On je ovo radio čak od 1992. godine kada je počeo da radi na ovom radnom mjestu i nije imao problema da prizna i otvoreno priča o tome kako i šta je uradio.

2015.godine je pokrenut slučaj protiv njega i nakon nekog vremena uspjeli su da sakupe brojne dokaze koje su odlučili da će da ih oskoriste protiv njega i da dokažu da je on ubio sve ove osobe.

On je tvrdio da je ovo radio kako bi mogao da se nauči i da savlada reanimaciju ali nije se andao da će ih ubiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *