Ovaj čarobni lijek može da PODMLADI VAŠE KOSTI kao i da eliminiše bolove u kičmi ... - Čitaonica

Ovaj čarobni lijek može da PODMLADI VAŠE KOSTI kao i da eliminiše bolove u kičmi …

Ovo je jedan od najboljih lijekova za liječenje artritisa, osteoartritisa kao i jakih bolova u leđima  ali i ostalih bolova koji su povezani sa mišićima, zglobovima ali i kostima.

 

 

 

 

 

 

 

Osim moderne medicine neke stvari možete da izliječite i priomijenite zahvaljujući savjetima alternativne medicine koja vam itekako može pomoći.

Naime kada pitate starije šta bi ili šta su koristili ako bi imali jake bolove u zglobovima oni bi vam ovo rekli sigurno.

 

 

Ovo je narodni lijek koji su stari koristili čak oko 20 godina i ako imate neki jak i veliki pritisak u nogama, jake bolove u zglobovima  te i jake bolove u leđima onda vam u tom slučaju može pomoći ovja lijek.

Naime često nakon nekih teških povreda kao što su raznorazni lomovi, udarci ostanu bolovi koji se povremeno javlaju tako da je potrebno da znate na koji način da ih se riješite.

Potrebno vam je 300 ml 70% alkohola , zatim  10 tabeta analgina ili aspitina -300mg kao i 100 ml povidon joda.

 

Naime potrebno  je da prvo pomiješate alkohol sa jodom  te mu nakon toga ubacite i ove tablete koje ste prethodno izmrvili i isitnili.

Nakon toga je potrebno da ovaj loijek ostavite  na tamnom mjestu oko 21 dan i da ga kasnije možete da uzimate i konzumirate kao lijek tako što će te ga umasirati na bolno mjesto ili ga nanositi u obliku obloga,

Ako imate problema sa artritisom, osteoartrisisom kao i bilo koje bolove koji su povezani sa kostima, zglobovima i mišićima ovaj lijek vam može pomoći budite sigurni.

Podijelite ova recept i sa svojim prijateljima.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *