Vijesti

Ovaj MUŠKARAC JE DONIO KORONA VIRUS u BiH… Evo šta će se sada desiti s njim!!

Naime prije par dana Bosnom je odjeknula vijest da je virus stigao i u naše krajeve i šta je potrebno da se uradi da bi se sprječilo dalje širenje virusa i na koji način je moguće to spriječiti.

Naime u svakom gradu su formirani krizni štabovi kako bi se bilo spremno u slučaju velikog broja oboljelih da bi se moglo djelovati odmah i na vrijeme i da bi se moglo spriječiti dalje širenje.

Naime radi se o tome da se prvi slučaj pojavio u Čelincu nakon što je muškarac koji je radio u Veroni došao svojoj kući a bio je zaražen.

Naime on je virus prenio i na svoje dijete i nastao je haus.

Naime on je došao kući pred kraj prošlog mjeseca i on se osjećao dobro ali iznenada je dobio određene tegobe i obratio se dokrtoru da bi saznao da je i on zaražen.

Naime njegovo dijete ide u školu u Banja Luci i nakon što se sazano da su oni zaraženi škola ej odmah zatvorena da se ne bi virus prenio i na ostale te da bi se utvrdilo da li se neko od djece zarazio i da li je nastao problem.

Naime na području ovog mjesta gdje se pojavio ovaj zaraženi prisutno je još 253 osobe koje su iz određenih razloga morali pod epidemiološki nadzor kako bi se ustanovilo šta se dešava i na koji način.

Niko se nije nadao da bi se virus mogao ovako brzo da šiti i na ovakav način te da je sve to moguće da se dešava i na našem području i to u ovakvoj mjeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *