Showbiz

Ovaj SARAJEVSKI PAR je odlučio napraviti NAJVEĆU SVADBU na kojoj će im pjevati DŽENAN LONČAREVIĆ, SLAĐANA MANDIĆ i još veliki broj njih…

Emir Ganić je jedan od izvršnih direktora Sarajevo School of Science and Technology odlučio je da će sudbonosno da sa svojom vjerenicom Irmom Lugušić da kaže 15.06-2019.godine.

Irma Lugušić je jako uspiješna u svom životu i ona je kćerka trenera golmana Envera Lugušića i od kako je u vezi sa Emirom tvrdi da nikada nije bila ovako sretna u svom životu.

Naime Ejup Gnaić je Emirov otac i on je član Presjedništva Republike Bosne i Hercegovine i on je već neko vrijeme u velikoj frci kako bi mogaod a organizuje vjenčanje svom sinu na pravi način onako kako želi i kako treba da bude te kako dolikuje njima kao jednoj porodici.

Naime u svemu tome mladenci daju sve od sebe kkao bi uradili sve zajedno i kako bu imali ono što žele da imaju.

Naime oni su odlučili da će posebnu pažnju da posvete muzici i da će da odaberu ono što njaviše vole i žele da imaju.

Naime odni su odlučili da im na svadbi pjeva Dženan Lončarević i Slađana Mandić.

Naime Emir nekako najviše voli elektronsku muziku tako da će u hotel u kojem će biti njihova svadba na Ilidži da dođe The Shapeshifters koji su najtraženiji hous dvojac na ovom svijetu i on je njihov veliki fan.

Emir povremeno nastupa i povremeno kao DJ tako da će se i na svojoj svadbi on sam naći za DJ pultom.

Tako da s obzirom na svu ovu organizaciju koja se priprema i koja traje ovo bi moglo da bude veliko spektakularno vjenčanje koje će biti uskoro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *