Showbiz

Ovaj turski glumac sve naprosto oduševljava a evo šta je njegova žena poručila svim svojim suparnicama…

Pored Bali Bega koji je naprosto oduševljavao sve žene te nisu znale kako i na koji način da mu odole na sve što je i kako on do sada radio i to i dalje bez obzira na to što se on oženio.

Poznati glumac Sukru Ozildiz je nedavno veliku pažnju privukao na sebe sa svojim ponašanjem ali i sa svojom ljepotom koju on ima. Naime on je iz dana u dan nekkao sve popularniji i uspijeva da privuče zaista veliku pažnju na sebe.

Naime on je glumio u seriji Ponovo rođen i od tada je on itekako postao poznat i niko nije očekivao od njega da bi on mogao ovako i na ovaj način da privuče veliku pažnju na sebe.

Naime mnogi su pomislili kako će on sada da bude popularniji i poznatiji od Bali Bega i da će uspjeti da mu tako reći oduzme veliku pažnju.

Naime mnogi su smatrali da je on sada puno bolji i ljepši od Bali Bega ali to nije naravno tako jer Bali Beg je do sada steko svoju slavu i karijeru sam i na način kako je on to htjeo i uspio da uradi.

Šukru je zaista jedan jako lijep i zgodan momak kojem je sada prioritet njegova karijere i koji želi da uspije da uradi sve šta želi i kako želi u svom životu.

Naime od je od 2011.godine je on počeo da gradi svoju karijeru i na način na koji želi da uradi sve to.

Naravno njemu je veliki uzor poznati glumac Bali Beg sa kojim je on naravno bio u kontaktu kada je počeo da gradi svoju karijeru i način na koji je on to uspio da uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *