Showbiz

OVAJ VIDEO sa njihove svadbe niko nije vidio.. Ipak i nisu bili toliko srećni.. Pogledajte..

Naime svadba decenije je naprosto bila Veljkova i Bogdanina svadba o kojoj se toliko pričalo. Naime oni su imali fenomenalno vjenčanje o kojem se toliko pričalo i o kojem su oni maštali dosta vremena.

Naime veliki broj novinara je bio na ovom vjenčanju koji su se maksimalno potrudili da zabilježe sve lijepe trenutke i da urade ono što je potrebno da bi ostali koji nisu mogli biti na svadbi mogu da vide kako i šta se zapravo dešavalo na ovoj svadbio decenije.

Naime oni su imali veliki broj zvanica tako da je zaista trebalo i vremena i truda da se sve ovo zabilježi i vidi na pravi način kako i šta se zapravo desiolo tamo.

Naime čak 3 ekipe Paparazzo tima su bile tamo kako bi mogle da vide šta i kako i na koji način se desilo tamo i zbog čega su određene stvari za njih bile itekkao važne i zanimljive.

Naime oni su imali i crkveno vjenčanje koje je bilo u Hramu Svetog Save gdje su oni napravili sve onako kako oni smatraju da bi bilo najbolje i za njih i za njihove goste.

Naravno postoje i trenutci koje niko nije uspio da zabilježi i to su svi mogli da vide na jedan pravi način.

Naime Veljko je tortu preskjekao sabljom ali niko nije vidio taj trenutak i taj trenutak niko nije mogao da zabilježi i da se svi uvjere u nešto ovako.

Pogledajte i sami se uvjerite šta i kako i na koji način se tamo desilo i kako su određene trenutke odlučili sakriti da niko ne vidi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *