Showbiz

OVAJ VIDEO SNIMAK dokazuje da je ŠABAN VOLIO CUCU!!!

Šaban Šaulić je imao tako reći tajnu vezu sa Cucom ili se barem trudio da ta veza bude tajna a poginuo je 17.02.2019 godine. Naime on je davao sve od sebe kako niko ne bi saznao za njegovu vezu sa njom.

Ivona Negovanović Cuca i Šaban Šaulić su do sada imali brojne fotografije na kojima se mogli vidjeti da su oni nekako baš bliski i da nešto postoji između njih.

Nakon što je Šaban poginuo ona je progovorila o svemu i više jednostavno nije mogla da skriva i krije šta se sve između njih desilo i kako.

Ona je napisala kako će ga uvijek voljeti i kako je on uvijek bio njena najveća podrška i potpora u svemu i da će uvijek čuvati jendo posebno mjesto u srcu za njega.

Ona je napravila video snimak na Snapchatu gdje se vidi kako su ona i Šaban negdje zajedno na nekom slavlju i kako maksimalno uživaju.

Kada bi Šabana u javnosti pitali za nju on bi oduvijek negirao da je nešto imao sa njom i kako je on oduvijek volio svoju ženi i porodicu i kako bi jednostavno dao sve za njih da budu sretni i zadovoljni.

Ali sve su to samo bile priče jer on je djelima pokazivao da je zaista bilo nešto između nji i da su bili u tajnon vezi za koju su svi kasnije saznali iako su davali sve od sebe da niko ne sazna za njih.

Cuca je poala u veliku depresiju kada je saznala da je Šaban umro i niko je danima nije vidio nakon toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *