Showbiz

Ovaj ZADRUGAR je priznao kako mu je STANIJA OBEĆALA da će biti njegova.. Marko poludio kada je saznao za ovo!!

Vladimir Tomović je Zadrugar koji je bio u vezi sa Stanijom Dobrojević koja je bila maksimalno posvećena njemu i zasiat su nekako djelovali sretni i zadioovoljni sa svojom vezom u kojoj su oni bili.

Naime ona je nakon raskida sa njim bila u nekako suviše drugarskom odnsous a Banetom Čolakom koji joj je bio nekkao kao najbolji drug sa povlasticama.

Staniaj Dobrojević je oduvijek nekako posebnu pažnju privlačilana sebe sa svojim suvieš izazovnim izgledom koji je imala i sa kojim je naprosto sve oduševljavala.

Naime on se našalio kako su se njih dvojica dogovorilli da će Stanija da bude sa njima i da će da bude njihova.

Nakon svih problema koje su imali i svađa koje su prevazišli oni su odlučili da će da zakopaju ratne sjekire i da se napokon pomire id a zaborave sve probleme koje su imali.

Naime Stanija im je poručila da im je bolje da je se klone jer se ona sada maksimalno posvetila i sovjoj novoj vezi i ne želi da riskira id a ima neke probleme sa Markom jer je njoj stalo do njega.

Naime njihova veza je nekako svima duviše nevjerovatna jer oni nikada nisu bili ovkao sa nekim u ozbiljnoj i vezi s obzirom na to da su oboje nekkao suviše mladi i ne djeluju kao neko ko bi mogoa da ima ovakvu vezu.

Pogledajte i sami se uvjerite na koji način se sve odo desilo i šta su oni i kako do sad imali te kakv im je veza bila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *