Showbiz

Ovo će da bude PRVA TRUDNOĆA U ZADRUZI!! Začela je svoju bebu u TUŠ KABINI…

Nadežda Biljić je nedavno priznala kako joj kasni mjesečnica i kako ona sumnja da je ostala trudna sa Tomom Panićem sa kojim je imala odnose u tuš kabini.

Naime Zlata Đurković je bila sa njom i pričale su o tome otvoreno sa Lunom Đogani koja je bila također iznenađena i pitala je da li je sigurna u to što govori.

Nadežda je priznala kako joj mjesečnica kasni već 5 dana a nikad do sada joj nije kasnilo i kada bi kasnilo to bi moglo da bude samo zbog stresa ali najviše dva dana bi joj kasnilo.

Ona je bila sva u panici dok je pričala o tome, a Luna je tješila i tvrdila da nije moguće ako je on pazio.

Ali Nadeždi je najveći problem taj što ona nije sigurna da li je on pazio ili ne.

Naime ona je bla baš uplašena i tvrdi da ako sazna da je u drugom stannju da će se ubiti jer ne može da nosi dijete onakovg čovjeka i da je sa njim imala odnose onako jer joj je bio zanimljiv ali ne želi ništa više od toga da ima sa njim.

Nadeždi nije prvi put da joj se dešvajju ovakve stvari i da uradi ovakve gluposti nakon kojih se kaje i paniči te ne zna šta bi i kako uradila da se spasi od svega toga.

Nadežda Biljić je imala vezu sa Mikijem koja je završila kobno i itekako su imali velike probleme koje su svi mogli da vide a njihova veza je na kraju završila i sa tučom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *