Ovo je BOGOM DANA biljka a od nje GRUDI RASTU kao lude a nalazi se svugdje oko nas a ne znamo je koristiti!! - Čitaonica

Ovo je BOGOM DANA biljka a od nje GRUDI RASTU kao lude a nalazi se svugdje oko nas a ne znamo je koristiti!!

Većina žena ima želju da imaju  malo veće grudi i tanak struk ali nekako im je teško to  postići i   dosta njih se odluči za ugradnju silikona jer im je prioritet da imaju velike grudi.

 

 

 

 

 

 

 

Sjeme piskavice je jako zdravo i itekako vam može pomoći u brojnim situacijama a pogotovo u ovakvim situacijama. Naime  ovo sjeme može prirodno da poveća vaše grudi  ali i da smanji vašu težinu.

Sjeme piskavice sadrži fitoestrogen koji može da itekako povoljno djeluje na rast vaših dojki  kao i na zadržavanje vode u vašem tijelu.

 

 

Pored toga sjeme oiskavice je itekako dobro i za dojilje jer može da postakne  bržu proizvodnju mlijeka a i da umiri vašu bebz kao i da snadbije vaše tijelo dovoljnom količinom željeza i vitamina  tako i da povoljno djeluje na povećanje težine vaše bebe.

Sjeme piskavice može da umiri i vaše tegobe koje imate zbog PMS-a a  dobro je da ga uzimate i par dana prije nego što se trebate poroditi jer itekako povoljno djeluje namaterinicu   tako što podstiče kontrakcije i može da olakša sam postupak rađanja.

Sjeme piskavice može da pomogne i muškarcima  jer ima veliku količinu diosgenina koji može da ojača polnu moć i da izliječi brojne polne probleme.

 

U islamu je ovo sjeme itekako poznato jer je poslanik Muhammer a.s rekao da  kada bi znali kolika je vrijednost  ovog sjemena mi bi ga plaćali zlatom samo da ga imamo.

Ovo je jedna od najstarijih  biljaka koje su itekako ljekovite a potiču iz doba starih Egipćana i Hipokrata.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *