Showbiz

Ovo je djevojka KOJA SE NAVODNO UDALA ZA MARKA MILJKOVIĆA… Luna napravila istu grešku kao i prošle sezone…

Luna Đogani je bila u vezi sa Markom Miljkovićem koji je ostavio dva dana prije finala jer je shvatio kako više ona njemu ne treba kao ni on njoj i da je najbolje da se na vrijeme raziđu i da stave tačnu na svoju vezu.

Naime Luna je Marku do sada bezbroj puta rekla kako i koliko ga voli te da joj je on do sada bio jedan od najboljih ali i najdražih momak koje je imala.

Naime i on je priznao da je voli i to kada ga je u emsiji pre svima pitala Dušica Jakovljević gdje je on bez razmišljana priznao da on voli Lunu i da je sa njom bio sretan a da nije ni bio svjestan toga da je sretna sa njom.

Naime oni su u ermsiji kod Ognejna Amidžića priznali da je Marko Luni najavio da trebd a se vide 14. jula kada bi on konačno trebali da odluče da li će da budu i dalje zajend ili će da stave tačku na sve i završe sovju vezu te da svako od njih krene na svoju stranu.

Naime ovo bi moglo da bude i njihoov pomirenje a ne samo kraj kao što su to mnogi odmah pomislili da će da bude.

U emisiji narod pita jedna žena se javila te je rekla da je ona Markova žena što je mnoge iznenadilo a da bi ona objasnila da je ona u stavri na Markovoj strani te je zbog toga rekla da je Markova žena a nije na strani Lune koja je za nju previše razmažena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *