Showbiz

Ovo je glavni RAZLOG zašto je MEGAN OSTAVILA SVOG BIVŠEG supruga i udala se za HARIJA…

Megan Markl je bila u braku sa Treverom Engelsonom sa kojim je odlučila da će da se razvede 2013.godine nakon 2 godine braka.

Naime oni su imala vjenčanej na Jamajci 2011.godine a nisu se ni nadali da bi sve moglo ovako da se završi.

Oni su prije toga bili 7 godina u vezi pa su nakon toliko vremena odlučili da če da se uzmu i da svoju vezu krunišu brakom.

Naime oni su imali veliki problem dok su bili zajedno a to je daljina .

Nakon što su se vjenčali Megan je dobila ulogu u seriji Odela i morala je da ide u Toronto zbog toga a on je bio u Los Anđelesu.

Trevor Engelson je nakon razvoda sa Megan bio sam a ona se udla za Harija i ubrzo i porodila a on je prije njenog poroda ponovo stao na ludi kamen i vjerio je svoju djevjku Trejski Kerlend.

I on je odlulčio da mora da ide dalje i da se bori jer više ne može da bude sam nakon svega što se desilo i kako se desilo.

Megan je sretna sa Harijem i vidi se kako sa njim ona ima sve što joj je potrebno da bi bila sretna i zadovoljna sa njim.

Naime Hari je donio veliku sreću i radost u njen život i sada dobitak sina će tek da im usreći i uljepša cijeli njihov život.

Megan je do sada pazila na sva pravila koja ima kraljevstka porodica ali i sama je priznala koliko joj je bilo teško da se navikne na sve to i da sve to sama prihvati i da se izbori sa svim tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *