Ovo je glavni razlog zašto jedna udata žena se odluči prevariti SUPRUGA... - Čitaonica

Ovo je glavni razlog zašto jedna udata žena se odluči prevariti SUPRUGA…

Mnogi pričaju samo o tome kako muškarci varaju žene ali i žene nisu baš daleko od toga jer dosta njih se odluči na nešto ovako ali dosta njih se pita kako se jedna žena može odlučiti na prevaru.

 

 

 

 

 

 

 

Jedna žena je priznala kako se ružno osjećala nakon što je prevarial svog muža   te se nakon toga i razvela od njega.Tvrdi kako se osjećala kao da ih je izdala i kao da je uništila sve što je imala  u svom životu.

Naišla je na veliki broj grubih riječi i osuđivanja nakon svega što se desilo.

 

 

Ali ona se na sovjoj koži naučila kako ne treba nikoga osuđivati dok ga ne saslušaš i dok ne čuješ i njegovu stranu priče jer u svakoj priči postoje dvije strane.

Većina žena se odluči na prevaru zbog nezadovoljstva i nedovoljne ispunjenosti u vezi sa partnerom.

Naime ako im ffali emotivne snage i romantike za kojom lude  upoznaju nekoga ko bi im sve to mogao priuštiti i ne mogu se oduprijeti tome te zapravo ne mogu odoliti ovakvim stavrima.

 

Veliki broj žena se žrtvuje u braku o odgađa i ostavlja po strani one stvari koje ih usrećuju i koje oduvijek žele da imaju nakon što njihov partner ne želi da  urai ono što i one i tada mora neko da se žrtvuje.

Ali  uvijek se nađe neko ko bi mogao da te stvari riješi i da usreći jednu ženu te joj priušti ono što ona želi da ima i u punom smislu riječi je usreći i zadovolji.

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *