Zdravlje

Ovo je jedan od EFIKASNIJIH LIJEKOVA za probleme sa RADOM ŠTITNE ŽLIJEZDE… Ova žene je riješila sve svoje muke sa HORMONIMA…

Pi uzimanju nekih ovkao prirodnih loijekova svima nam je posebno važno da je taj lijek i ukusan pored toga što je efikasan a ovaj lijek je sigurno oboje i efikasna i ukusan.

Naime ovo s emože nazavti i bombom s obzirom an količimu vitamina i minerala koji se nalaze u njoj je rje oana zbog tog ana ovaj način i priporemljena kao b i vam mogla na ovaj načind a pomogne.

Naime ovaj recept je kasnije dobio i certifikat od poznate nutricionistkinje Syede Kiran Zahra Hussain a ona je odmah podijelila ovja recept a pogledajte šta vam je sve pšotrebno:

1 šoljica 100% soka od brusnice, 7 šolja izvborske vode ili vode koja je filtrirana, 1/4 šoljice cejlonskog cimeta, 1 šoljice muškatnog oraščića, 1 /4 šoljice suhog đumbira, 1 šoljice svježe iscijećenog soka od limuna kao i 3/4 šoljice sveže iscijeđenog soka od narandže.

Nakon toga moćžete da počnete sa pripremom a potrebno je orvo da zagrijete vodu na vatri a nakon tpga mu dodate sok od brusnice i ostale začuine koje imaze te neka to tako ključa oko 20 minuta a nakion toga neka vam se malo ohladi.

Kada se sok ohladio potrebno je da mu odate sok od narandže i limuna i sve to dobro izmiješajte e sa sim sastojcima.

Naime ovo je jako dobar lčijek s obzirom na tio koliko je poznato kilo je zdrava brusnica, pa koliko je zdrav i dob ar đumbir poa onda i ostali sastojcvi koji se nalaze u ovom lijeku.

Pkušajet i vis am da ga pripremite i podijelite recept i sas vojim prijateljima i pomizite i jima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *