Showbiz

Ovo je kuća SLOBE RADANOVIĆA u kojoj je on odrasto.. Sada se stidi da je pokaže!!

Slobodan Radanović je već neko vrijeme razveden od Kije i nakon toliko vremena koje su proveli zajedno on sada ne želi ni da je vidi a ni da čuje za nju.

Naime Luna Đogani je bila ta koja je njemu presudila i koja mu je tako reći i uništila žiovt i uradila sve na ovakv način ali ipak on je bio taj koji je izabrao da bude sa njom.

Ali ono što njima nije smetalo jeste činjenica da je ta priča koju su oni imali njima zapravo donijela veliku slavu i popularnost nakon toliko vremena koje su proveli zajedno.

Naime Sloba je bio jako dobar i kulturan momak koji nikada niej pravio neke probleme i niko nije očekivao da bi nešto ovako od njega moglo da se desi i da on uradi nešto ovako ali eto desilo se.

Naime on je bio u sasvim normalnoj porodici i nisu imaoli sada neko posebno i veliko bogastvo ali su živjeli jedan sasvim normalan i pristupačan život.

Naime on je počeo studije u Novom Sadu i nakon nekog vremena koje je proveo tamo on je shvatio kako mu je život tamo fenomenalan i kako bi on uvijek mogao da bude tamo sretan i zadovoljan sa svim što ima i kako ima u svom životu.

Naime on je odlučio da će da proba život tamo i da uživa na pravi način i ima momački život i naravno to zajendo sa fakuletetom nikako ne ide i naravno da nije mogao da završi i fakultet i da živi tako.

Naime on je posebno razočarao svoje roditelej zbog toga jer se nik nije nadao da bi nešto ovako moglo da se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *