Zanimljivosti Zdravlje

OVO JE NAJBOLJI PRIRODNI LIJEK ZA ČIŠĆENJE ORGANIZMA! Izbacite parazite i toksine za samo jedan dan a evo i kako!

U našem tijelu zaista postoje i paraziti i toksini iako toga nismo svjesni a trebali bi biti. Da je većina ljudi toga svjesna, odmah bi se očistili od toga. Naučnici su pokazali da za 70 godina ljudskog života u organzima se unese oko 100 tone hrane i 40 hiljada tečnosti. Ovo sve je jednako 15 kilograma fekalnih naslaga i toksičnog otpada. Sada vam je sigurno sve jasno. Ali možete to promijeniti.

Naime, ako su crijeva zapuštena i nisu u urednom stanju, dokaz tome je neredovna stolica, zatvor ili dijareja, poremećeni metabolizam, dijabetes, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, problemi sa težinom bilo koje vrste.

Još, loše stanje kose, kože i noktiju. Pored svega ovoga, tu je i od artritisa sve do raka. Dakle, sve to ukazuje prije svega da bolest postiče iz crijeva.

Ukoliko se klistirate, ispraznjujete samo jedan dio crijeva i to nije dovoljno ali ako koristite ovo dole navedeno, crijeva će se uspjeti očistiti za samo tri nedjelje.

Potrebno vam je 1-3 kašike lanenog sjemena. A evo kako da koristite.

Ispod smo sve objasnili.

Sada kada imate sve objašnjeno, ne gubite vrijeme. Odmah počnite ovo da koristite i umjesto doručka ovo jedite. Dakle, doručak ovo gore navedeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *